Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin , son birkaç gündür bölgede 11.000 $ ‘ın üzerinde konsolide oluyor. Devam eden yatay ticaret dalgası, BTC geçen hafta sonu 12.000 $ ‘ da kesin bir reddedilme ile karşılaştığında gerçekleşti. Buradaki satış baskısı o zamandan beri aşılmaz olduğunu kanıtladı ve tüccarlar şimdi odaklarını daha küçük altcoinlere kaydırıyor. Bazı altcoinler son birkaç gündür büyük kazançlar elde ediyor.

Analistlere göre, bir sonraki Bitcoin hareketi büyük ölçüde alıcıların bugün 11.700 doların üzerindeki haftalık mumları kapatıp kapatamayacağına bağlı olabilir . Analistler, bu seviyenin öneminin küçümsenmemesi gerektiği konusunda uyarıyorlar. 11.700 $ ‘ın üzerinde bir kapanış olası bir olay olsa da, bir tüccar BTC’de aşağı yönlü bir hedef olarak 10.300 $’ a işaret ediyor . Bu hedefe ulaşılırsa, Bitcoin 10.500 $ ‘lık kritik desteğinin altında bir kırılma yaşayacaktır .

Sakin bir şekilde: Bitcoin’in kısa vadede 11.700 dolardan 12.000 dolara çıkması imkansız

Yazım sırasında Bitcoin 11.700 doların üzerinde işlem görüyordu. Bu, BTC’nin son birkaç gündür işlem yaptığı fiyat. Geçen Cumartesi BTC, daha sonra fiyatının düşmesine neden olan sert bir reddedilme ile karşılaşmadan önce 12.000 $ ‘a yükseldi. Önde gelen kripto para birimi , bölgedeki desteğini 11.000 $ ‘ın altına indirdikten sonra güçlü bir iyileşme yaşadı ve ardından mevcut fiyat seviyelerine yükseldi.

Bu noktadan sonra, BTC bölgede 11.000 $ ‘ın üzerinde konsolide oluyor. Alıcıların şu anda üstesinden gelmek için mücadele ettiği kritik direnç 11.700 ila 12.000 dolar arasında duruyor. Popüler tüccar Calmly, BTC’nin kısa vadede bu fiyat bölgesinin üzerine çıkmasının imkansız olduğunu vurguluyor. Ayrıca, tüccar Bitcoin’de yaklaşık 10.300 dolarlık negatif bir hedef belirledi. Konuyla ilgili sözlerine sakince ekler:

ŞİMDİ KISACA YAPMAK İSTEDİĞİM ŞEY BU.…

Teddy: 11.700 $ Bitcoin için hayati bir seviye

Analistlere göre, Bitcoin’in önümüzdeki günlerdeki eğilimi, haftalık mumunu 11.700 doların üzerinde kapatıp kapatamayacağına bağlı olacak. Son günlerde Bulls , bu seviyenin kontrolü için mücadele ediyor. Teddy adlı bir analiste göre, BTC bu seviyenin üzerinde haftalık bir kapanış yaparsa, daha yüksek seviyelere tırmanabilir. Teddy konuyla ilgili açıklamalarına şunları ekliyor:

11.700 $ ‘ın BITCOIN İÇİN HAYATİ BİR SEVİYE OLDUĞUNU ŞİMDİ BİLİYORUM. FETHETMEK ZOR OLACAKTIR.

Analistlere ve uzmanlara göre, bugünkü kapanış Bitcoin’in orta vadeli görünümünü anlamak için hayati önem taşıyacak.

Leave a comment